Art Point Studio

Locaţie:Strada Bistriței nr. 49, Cluj-Napoca 400430, Romania
Phone:+40 741 609 453

The most creative starting point in Art!

Art Point Studio este un spațiu vibrant și energic dedicat artei, care dorește să ofere un nou context de învățare și de experimentare a acesteia într-un mediu care să susțină creativitatea.

Bazându-ne pe mințile noastre tinere, pe experiența acumulată ca artiști și profesori, pe entuziasmul și dorința de a împărtăși cunoștințele noastre dorim ca toată lumea să se bucure și să descopere beneficiile artei. Oferim concepte și idei proaspete, originale și actuale prin cursuri, workshopuri, tabere și evenimente corporate.

Atelierul se propune ca un spatiu alternativ pentru exprimarea liberă a creativității, fără presiunea greșelilor, otelor sau examenelor, destinat atât copiilor si adolescentilor care doresc să-si dezvolte potentialul creativ si să realizeze portofolii pentru admitere la liceu/ facultate, cât și adulților care simt că a venit în sfârșit momentul să-și împlinească aspirațiile creative, să experimenteze și să se joace cu culorile și să descopere o nouă modalitate de comunicare prin artă!