ecwd_event

Home » Event

Curs de artă figurativă

Te invitam la un curs pe care il vei simti ca pe o experienta vizuala inedita, in care arta figurativa nu va speria pe nimeni, ci va incita creativitatea si libertatea gestuala. Pentru mai multe detalii accesați link-ul acesta.

Curs desen în cărbune: portret

Din 17 Martie lansam un nou curs de desen al carui subiect este portretul (proportii, forme, volum, lumina si expresie). Tehnica de lucru va fi desenul in carbune, o tehnica care ofera o libertate gestuala mai mare atat in constructie si expresivitate cat si in redarea caracterisiticilor principale si…

ProtoShop

Acum copilul tău poate să-și creeze propriile jucării și obiecte și să învețe despre printarea 3D! Pentru mai multe detalii accesați link-ul acesta.

Artastique

Program de petrecere creativă a timpului de după școală, pentru copii 6-14 ani. Pentru mai multe detalii accesați link-ul acesta.

Curs online de grafică, 9 ani+

Ai un copil pasionat de desen, care vrea să învețe să reprezinte cât mai realist obiectele și lumea din jur? Atunci acesta e cursul cel mai potrivit pentru el! Pentru mai multe detalii accesați link-ul acesta.

Art Explorers -Winter Delight

O săptămână magică, în care Arta se ia de mână cu Știința pentru a crea un cadru perfect de joacă și învățare experențială! Pentru mai multe detalii accesați link-ul acesta.

0