ecwd_event

Home » Event

Curs de artă figurativă

Te invitam la un curs pe care il vei simti ca pe o experienta vizuala inedita, in care arta figurativa nu va speria pe nimeni, ci va incita creativitatea si libertatea gestuala. Pentru mai multe detalii accesați link-ul acesta.

Curs desen în cărbune: portret

Din 17 Martie lansam un nou curs de desen al carui subiect este portretul (proportii, forme, volum, lumina si expresie). Tehnica de lucru va fi desenul in carbune, o tehnica care ofera o libertate gestuala mai mare atat in constructie si expresivitate cat si in redarea caracterisiticilor principale si…

ProtoShop

Acum copilul tău poate să-și creeze propriile jucării și obiecte și să învețe despre printarea 3D! Pentru mai multe detalii accesați link-ul acesta.

Artastique

Program de petrecere creativă a timpului de după școală, pentru copii 6-14 ani. Pentru mai multe detalii accesați link-ul acesta.

Curs online de grafică, 9 ani+

Ai un copil pasionat de desen, care vrea să învețe să reprezinte cât mai realist obiectele și lumea din jur? Atunci acesta e cursul cel mai potrivit pentru el! Pentru mai multe detalii accesați link-ul acesta.

Art Explorers -Winter Delight

O săptămână magică, în care Arta se ia de mână cu Știința pentru a crea un cadru perfect de joacă și învățare experențială! Pentru mai multe detalii accesați link-ul acesta.

Pictură de icoane pe sticlă- Workshop

Te invităm anul acesta la o experiență inedită, la atelierul de pictat icoane pe sticlă! Siguranța liniilor și simplitatea manierei de lucru îți va oferi satisfacție imediată, în timp ce vei experimenta diferite maniere de lucru precum desenul în tuș și pictura în straturi. Pentru mai multe detalii accesați…

0
Coșul de cumpărături
  • No products in the cart.