Curs de modelare și imprimare 3D

Home » Curs de modelare și imprimare 3D

Acum copilul tău poate să-și creeze propriile jucării sau obiecte și să învețe despre printarea 3D!

Când imaginația se întâlnește cu tehnologia, se eliberează puterea creativă ce se naște din colaborarea celor două.

Vom experimenta crearea unor obiecte de la A la Z într-o manieră multidisciplinară, digitală și interactivă, în cadrul unui curs care:

  • Contribuie la îmbunătățirea abilităților vizual-spațiale
  • Îmbunătățește înțelegerea și utilizarea corectă a formelor geometrice tridimensionale
  • Dezvoltă capacitatea de a genera idei
  • Îmbunătățește comunicarea și munca în echipă
  • Contribuie la creșterea capacității de organizare în funcție de un termen limită
  • Oferă provocare dar și satisfacție pe măsură

Acest curs antrenează abilități de tip STE(A)M, de manipulare a tehnologiei de modelare CAD și fabricație, precum și abilități de ideație, lucru în echipă și vorbire în public. Este un curs adaptat timpurilor noastre care oferă orientare profesională și valorizarea participanților. 

Vom folosi materiale și echipamente diverse: laptopuri, tablete, 2 tipuri de imprimante 3D. filament cu o mulțime de texturi și culori, 3D Pen-uri,  iar obiectele realizate vor fi luate acasă de către copii și sperăm să devină cele mai de suflet obiecte de décor ale casei.

Cursul este gândit pe module cu diverse grade de dificultate, începând de la ProShop Gim care reprezintă bazele și introducerea în 3D printing și continuând cu module din ce în ce mai complexe.

ProtoShop Gim este un curs practic de design de produs centrat în jurul tehnologiei de modelare și imprimare 3D, care introduce și noțiuni de atreprenoriat și comunicare, într-un mod interactiv.

Timp de 5 sesiuni, participanții învață să genereze idei, să lucreze în echipă, să modeleze în 3D cu ajutorul unui program specializat și să printeze obiectele. Este exact ceea ce își doresc copiii: interactivitate, provocare, să lucreze cu tehnologii digitale și să creeze.

Conceptul nostru este că pe baza unor figuri geometrice simple, respectiv volume, cursanții pot crea obiecte simple estetice sau cu o utilitate – breloc, suport de pixuri sau de periuță de dinți sau mici bijuterii.

 ProtoShop este un curs de design care stimulează capacitățile creative și încurajează latura antreprenorială a cursanților. Toți învață să modeleze în 3D și văd cum se lucrează cu o imprimantă, în schimb, unii vor avea ocazia să devină comunicatori sau manageri, în funcție de organizarea internă. 


Iată câteva mărturii despre curs de la copii cu vârsta 12-13 ani:

“Mie mi-a plăcut foarte mult acest proiect. M-a captivat foarte tare de la început. După primele ore, m-am dus acasă și am început să proiectez în Tinkercad”.

“Mie mi-a plăcut cel mai mult atunci când am pus în practică proiectul nostru. Mi-a plăcut că trebuia să depunem efort și a fost foarte complex.”

“În acest curs am învățat foarte multe lucruri de care nu știam. Cu ajutorul colegelor, am reușit să facem o fantomiță foarte drăguță. Cei doi instructori au fost foarte drăguți și am vrut să învăț despre acest curs.”


Pentru informații despre curs, vă stăm la dispoziție la: contact@artpointstudio.ro și 0753 695 101

Cursul este organizat de ArtPoint Studio, sub o licența educativă ProtoShop, distribuită de 3D DOT. 

Notă: Înscrierea este confirmată după completarea formularului de înscriere și achitarea avansului minim de 20 % din costul programului.  Programul se achită în avans, în contul Art Point Studio, RO22BTRLRONCRT0503149901, deschis la Banca Transilvania, sau prin BT Pay sau Revolut la nr. 0741609453.

În caz de neparticipare, avansul nu se returnează.

Înțelegem că timpurile sunt destul de imprevizibile, așadar, dacă ați achitat, dar nu mai puteți participa la program, vă oferim un voucher pe care să-l puteți utiliza oricând în timpul anului.

Pentru participarea la mai multe săptămâni consecutive sau pentru mai mulți copii din aceeași familie, vă oferim discounturi de fidelizare.

Important!

Suntem nevoiți să restricționăm numărul grupelor de copii la 6, pentru a răspunde cerințelor COVID-19 privind normele de distanță în spațiile închise.

Copiii vor fi preluați din curtea atelierului. Accesul adulților va fi restricționat în interior. 

În fiecare zi, la sosire, vom verifica temperatura și starea generală a copilului.

Vă rugăm să nu aduceți copilul la program, dacă acesta sau cineva din gospodăria dumneavoastră prezintă simptome de COVID-19.

Pentru informații suplimentare vă stăm la dispoziție la: contact@artpointstudio.ro sau telefon 0753 695 101.

Abilitatea esențială pentru supraviețuire este adaptarea! Haideți să ne adaptăm, să ținem cont de regulile de siguranță și să ne continuăm dezvoltarea abilităților și gândirea creativă!

Începem în 19 octombrie
Pentru grupa de vârstă: 10-14 ani
Opțiuni orar:
Luni:14.30
Marți:14.30/16.30/18.30
Joi: 16.30/ 18.30
Vineri 14.30/16.30
ProtoShopGim (bazele) -5 sesiuni – 250ron
Ulterior: Abonament lunar 4 sesiuni- 200 ron
Abonament lunar 8 sesiuni- 360 ron
Pentru a păstra distanțarea socială, am limitat numărul locurilor disponibile- 6 locuri /grupă
Înscrie-te la curs

0
Coșul de cumpărături
  • No products in the cart.