Curs de modelare & imprimare 3D

Home » Curs de modelare & imprimare 3D

Acum poți să-ți transpui în realitate propiile idei de obiecte și să testezi universul modelării și impimării 3D într-un mod ușor, care să-ți stârnească imaginația!

Atunci când imaginația se întâlnește cu tehnologia, se eliberează puterea creativă ce se naște din colaborarea celor două.

Un curs care oferă provocare dar și satisfacție pe măsură!

Vom folosi materiale și echipamente diverse: laptopuri, tablete, 2 tipuri de imprimante 3D. filament cu o mulțime de texturi și culori, 3D Pen-uri,  iar obiectele realizate vor fi luate acasă și sperăm să devină cele mai de suflet obiecte de decor ale casei.

Cursul este gândit pe module cu diverse grade de dificultate, începând de la baze și introducerea în 3D printing și continuând cu module din ce în ce mai complexe.


Pentru informații despre curs, vă stăm la dispoziție la: contact@artpointstudio.ro și 0753 695 101

Notă: Înscrierea este confirmată după completarea formularului de înscriere și achitarea avansului minim de 30 % din costul programului.  Programul se achită în avans, în contul Art Point Studio, RO22BTRLRONCRT0503149901, deschis la Banca Transilvania, sau prin BT Pay sau Revolut la nr. 0741609453.

În caz de neparticipare, avansul nu se returnează.

Înțelegem că timpurile sunt destul de imprevizibile, așadar, dacă ați achitat, dar nu mai puteți participa la program, vă oferim un voucher pe care să-l puteți utiliza oricând în timpul anului.

Important!

Suntem nevoiți să restricționăm numărul grupelor la 6 participanți, pentru a răspunde cerințelor COVID-19 privind normele de distanță în spațiile închise.

Abilitatea esențială pentru supraviețuire este adaptarea! Haideți să ne adaptăm, să ținem cont de regulile de siguranță și să ne continuăm dezvoltarea abilităților și gândirea creativă!

Începem în 19 octombrie!
Pentru toate persoanele creative de la 15 – 99 ani
Opțiuni propuse orar:
Luni: 19.15- 21.15
Marți:18.30- 20.30
Joi: 18.30-20.30
Abonament lunar 4 sesiuni- 300 ron
Abonament lunar 8 sesiuni- 500 ron
Pentru a păstra distanțarea socială, am limitat numărul locurilor disponibile- 6 locuri /grupă
Înscrie-te la curs

0
Coșul de cumpărături
  • No products in the cart.