Termeni si Conditii

Home » Termeni si Conditii

Vă rugăm să citiți cu atenție Termenii și condițiile de folosire prezentate mai jos înainte de a folosi sau de a obține orice material, informație, produs sau serviciu prin intermediul  artpointstudio.ro. Folosirea acestui site implică acceptarea termenilor și conditiilor de mai jos. Recomandăm citirea cu atentie a acestora. Artpointstudio.ro își asumă dreptul de a modifica aceste prevederi fară o altă notificare. Cea mai recentă versiune poate fi accesată în această pagină.

Art Point Studio este un centru alternativ de artă pentru copii și adulți și un spațiu unde arta se întâlnește cu tehnologia și știința prin modelarea și imprimarea 3D.

Artpointstudio.ro oferă servicii sub forma cursurilor de artă, de modelare 3D, workshopurilor sau taberelor de artă și posibilitatea de a achiziționa obiecte de artă, obiecte imprimate 3D, kit-uri si lucrări de artă.

Accesul/vizitarea acestui website de catre dumneavoastră se supune Termenilor și condițiilor de ultilizare, și implică acceptul explicit al dumneavoastră cu privire la acestea si reprezintă înțelegerea dintre părți. . Numai persoanele care au împlinit vârsta de 18 ani pot crea și utiliza un cont cu serviciile https://www.artpointstudio.ro/

Utilizatorul este obligat să furnizeze date reale. Art Point Studio, dacă devine conștient de faptul că sfera de date trimise de utilizator conține elemente non-reale, poate limita accesul Utilizatorului la Serviciu, în întregime sau parțial.

Serviciile Art Point Studio au ca factori supuși schimbării: data, numele profesorului, structura cursurilor și evenimentelor.

Art Point Studio face tot posibilul să se asigure ca modificările să nu afecteze evenimentele publicate. Totodată, Art Point Studio își rezervă dreptul de a face modificări în cursuri/ evenimente.

Art Point Studio se străduiește să înceapă evenimentele la un timp prestabilit și să le încheie în intevaluld e timp alocat acestora. Totuși, intervalul de timp poate varia de la un eveniment la altul, în funcție de temă, participanți etc. Art Point Studio nu este responsabil pentru nicio modificare a acestui interval de timp.

Sosirea la evenimente: puteți ajunge la cursurile/ evenimentele Art Point Studio cu până la 15 minute în avans. În cazul unei sosiri anterioare, Instructorul nu este obligat să pună studioul la dispoziția Utilizatorului, deoarece acesta va interfera cu lucrările de pregătire.

Întârzierea la evenimente: Întârzierea utilizatorului la eveniment nu este posibilă mai mult de 15 minute. După 15 minute de la începerea evenimentului respectiv, Instructorul nu are obligația de a asigura alăturarea la eveniment. Într-un astfel de caz, fără a deranja evenimentul, Utilizatorul poate, să trimită o solicitare la contact@artpointstudio.ro. În caz de întârziere, sau neprezentare la eveniment,  Art Point Studio nu va fi obligată să ofere Utilizatorului o nouă oportunitate.

Anularea: Art Point Studio are posibilitatea de a anula un anume eveniment în cazul în care numărul participanților este mai mic de 4 persoane și va anunța Utilizatorul/-i în cauză prin e-mail cu cel puțin o oră înainte de începerii evenimentului.

Rezervare loc/achiziționare bilete: Pentru a rezerva sau achiziționa participarea la un eveniment, Utilizatorul trebuie să se înregistreze și să introducă următoarele informații:

 • Nume, Prenume
 • Nr. Telefon – mobil
 • Adresa de e-mail
 • Parola
 • Detalii de facturare

Achitarea pretului de cumparare se poate efectua:

 • în numerar la studio înainte de începerea evenimentului propriu zis,
 • cu card bancar. Acesta funcționează prin sistemul de plată Stripe, Utilizatorul este obligat să accepte termenile și condițiile sistemului Stripe la achiziționarea biletului sau la rezervarea locului. Pentru eventualele erori aparute pe pagina procesatorului de card, Art Point Studio SRL nu își poate asuma raspunderea. Art Point Studio certifica succesul sau esuarea cumpararii prin trimiterea mesajelor de confirmare. E-mail-ul de confirmare automata estre trimis pe adresa de e-mail furnizata de Utilizator. Orice dauna provenita din cauza adresei gresite de -mail este raspunderea Utilizatorului.
 • transfer bancar

La efectuarea unui transfer bancar, va rugam indicati Numele și evenimentul ales in mențiune (informatiile introduse in rubrica de comentarii trebuie sa corespunda cu informatiile de pe rezervare, pentru a putea sa identificam rezervarea, in caz contrar aceasta va fi anulata). Confirmarea platii trebuie trimisa pe adresa de email contact@artpointstudio.ro in maxim 24 ore de la solicitarea rezervarii, in caz contrar aceasta va fi anulata. In termen de maxim 24 ore de la momentul receptionarii confirmarii platii de catre Art Point Studio, Utilizatorul va primi pe email o factură electronică despre cumpărarea de bilete prin intermediul Smartbill (sistem de facturare online) precum si confirmarea achizitionarii acestora. Toate costurile asociate transferului bancar vor fi suportate de catre Utilizator. Suma transferului bancar trebuie sa acopere valoarea totala a biletelor achizitionate. In cazul in care suma receptionată nu acopera valoarea totală a rezervarii, vom incerca sa contactăm Utilizatorul pentru a solicita plata integrala a biletelor. In cazul in care nu vom putea sa-l contactam in decurs de 24 ore, comanda va fi anulata, suma receptionata de la Utilizator va fi transferata inapoi catre contul bancar emitent, mai putin costurile de administrare. Daca modalitatea de plată este prin transfer bancar, Utilizatorul trebuie sa efectueze rezervarea cu cel putin 2 zile inainte de eveniment. Platile neidentificate vor fi transferate inapoi catre contul bancar emitent, mai putin costurile de administrare. Plațile prin transfer bancar se pot efectua doar in RON şi numai in contul aparținător S.C. Art Point Studio SRL. deschis in RON.

Art Point Studio va notifica Utilizatorul cu privire la achiziția reușită, trimițând un e-mail la adresa de e-mail furnizată de Utilizator. Notificarea va conține:

 • Data
 • Locația
 • Denumirea evenimentului ales

Anulare rezervare/anulare bilet: Utilizatorul poate modifica sau anula participarea la un curs/ eveniment prin email/ conectându-se la profilul său personal de pe www.artpointstudio.ro cu cel puțin 72 de ore înainte de eveniment. Dacă Utilizatorul nu anulează participarea cu 72 de ore înainte de începerea evenimentului, nu vom putea accepta anularea. Dacă nu se face anularea, nu vom oferi un nou loc sau nu vom rambursa taxa plătită. În cazul unui eveniment preplătit și anulat in termenul legal, Art Point Studio va credita suma rămasă în profilul Utilizatorului, care poate fi folosit pentru orice eveniment în următoarele trei luni. În acest caz, procesul de rezervare trebuie să înceapă de la început, iar utilizarea creditului poate fi selectată între formele de plată. În cazul în care Utilizatorul solicită rambursarea sumei de cumpărare pentru o utilizare viitoare, el trebuie să trimită un e-mail la contact@artpointstudio.ro. Transferurile anterioare pot fi rambursate până la 60 de zile de data anulării. Alte anulări (prin Facebook, telefon, messenger etc.) nu vor fi acceptate.

Utilizarea voucherelor cadou:

 1. Voucherul este nominal, nu poate fi rascumparat sau schimbat
 2. Voucherul nu este convertibil în numerar și servește doar ca mijloc de plată pentru serviciul menționat mai sus.
 3. Rezervarea participarii prin intermediul voucherului este permanentă și nu poate fi anulată.
 4. În cazul nerespectării timpului rezervat (nefolosirea), Art Point Studio nu este obligat să ofere o altă dată alternativă.
 5. Prin trimiterea unei rezervări online valide, sunteți de acord în mod automat cu termenile și condițiile de utilizare.
 6. Art Point Studio nu este răspunzător pentru niciun fel de daune cauzate de pierderea voucherului sau furtul acestuia.
 7. Art Point Studio poate percepe o taxă de administrare pentru orice modificări cu privire la folosirea voucherelor.
 8. Voucherele cadou sunt valabile timp de 1 an de la data emiterii acestora (365 de zile), ulterior nu este posibilă nicio prelungire.

Rețele sociale, marketing

Art Point Studio are dreptul sa afiseze si sa promoveze pe site sau pe retelele de socializare sau catre clientii Art Point Studio orice imagine, fotografii sau inregistrari realizate de acestia in timpul evenimentelor Art Point Studio fara sa ceara acordul express al persoanelor care apar in aceste materiale. Prin participarea la unul dintre evenimentele Art Point Studio, Utilizatorii și participanții iși dau implicit acordul pentru afisarea si promovarea fotografiilor si inregistrarilor in care acestia apar pe site-urile www.artpointstudio.ro  și pe rețelele de socializare.

În cazul în care Utilizatorul nu dorește să participe la acest lucru, trebuie să informeze în mod expres operatorii așa cum este indicat în Politica de confidențialitate.

Relația dintre părți este guvernată de următoarele acte normative: 

 • OG nr. 21/1992 privind protecția consumatorilor
 • OUG nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii
 • Legea nr. 363/2007 privind combaterea practicilor incorecte ale comercianților în relația cu consumatorii și armonizarea reglementărilor cu legislația europeană privind protecția consumatorilor
 • Legea 365/2002 privind comerțul electronic


Returnare produse. Poți returna produsele în termen de 14 zile de la recepționarea produselor, fără a specifica un motiv.
Politica în baza căreia putem opera un retur este specificată aici:
https://www.artpointstudio.o.ro/politica-de-retur


Curierat. Artpointstudio.ro colaboreaza cu diverse companii de curierat. Pentru optimizarea costurilor, în vederea livrării unei comenzi, Artpointstudio.ro își rezervă dreptul de a alege furnizorul de servicii de curierat în funcție de localitatea de livrare.

Anulare comenzi. Artpointstudio.ro își rezervă dreptul de a anula o comandă plasată de către client, în următoarele cazuri:

 • nerealizarea plății online (în cazul în care aceasta este modalitatea de plată selectată)
 • datele de livrare furnizate de client sunt incomplete sau incorecte și nu se ajunge la un consens privind validitatea acestora în timpul confirmării comenzii
 • produsul sau produsele comandate nu sunt în stoc


Artpointstudio.ro garantează utilizatorului acces limitat, în interes personal (efectuarea de comenzi online, infrmare), pe site-ul www.Artpointstudio.ro și nu îi conferă dreptul de a descărca sau de a modifica parțial sau integral site-ul, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice altă manieră, în scopuri comerciale sau fără acordul prealabil scris al acesteia.
 

Întregul conținut al site-ului www.Artpointstudio.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică web, email-uri, scripturi, programe și alte date – este proprietatea Artpointstudio.ro și a furnizorilor săi și este apărat de Legea pentru protecția drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) și de legile privind proprietatea intelectuală și industrială. Folosirea fără acordul Artpointstudio.ro a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legislației în vigoare.
 

Domeniul Artpointstudio.ro este deținut de către Art Point Studio SRL. Utilizarea acestei mărci, a domeniului sau a numelor de comercializare, siglelor și emblemelor, în forma directă sau “ascunsă” (de tipul, dar nu limitat la, meta taguri sau alte tehnici de indexare, căutare web) fără permisiunea prealabilă scrisă este interzisă și se pedepsește conform legii.

Produsele prezentate pe www.Artpointstudio.ro sunt produse si comercializate de Art Point Studio SRL. Prețurile produselor pot fi schimbate oricând. Verificați prețul final de vânzare înainte de a achiziționa un produs.

0
Coșul de cumpărături
 • No products in the cart.