Pictura in ulei-tehnici si dezvaluiri artistice

Home » Pictura in ulei-tehnici si dezvaluiri artistice
Formular de inscriere

Vino sa participi la un curs dedicat tehnicilor picturii in ulei, de la cele traditionale si pana la cele mai experimentale!

✅ Vom picta in gradina atelierului, iar in caz de vreme neprielnica artei, vom intra in salile atelierului.

✅ Impreuna vom explora rafinamentul, versatilitatea si stralucirea culorilor in ulei, cu ajutorul carora vom crea lucrari gata de pus in rama.

✅ Vom invata cum sa pregatim panza, cum diluam culorile, ce instrumente se pot folosi pentru culorile in ulei si care sunt secretele din spatele efectelor care se pot crea prin pictura in ulei.

✅ Cursurile se vor desfasura in gradina Art Point Studio, o gradina care iti va hrani creativitatea si inspiratia ta artistica. Cursul se adreseaza tuturor celor care sunt fascinati de arta, incepatorilor, intermediarilor si celor avansati. Fiecare participant este incurajat sa isi dezvolte propria creativitate si va putea crea lucrari care il definesc cel mai bine.

✅ In cadrul fiecarei sedinte, cursantii vor invata o tehnica noua, vor exersa studii de lumini si umbre si vor crea compozitii proprii.

✅ Vârsta minimă pentru participare: 15 ani

Durată: 2:30 h/ sesiune (4 sesiuni)

Locație: Art Point Studio, Str. Bistriței, nr. 49, Cluj-Napoca

Costul total al cursului: 520 ron

✅ Propunem 2 variante de intalnire:

▶ Marti de la 18.30 ( in perioada 14 iulie – 04 august)

▶ Sambata de la 10.00 (in perioada 11 iulie -01 august)

Grupele vor fi formate in functie de numarul de participanti (minim 5). Vino alaturi de un prieten si beneficiezi de un discount de 5%

Toate materialele necesare sunt puse la dispozitie de catre Art Point Studio.

Locurile sunt limitate și se ocupă în ordinea înscrierii!

✅ Înscrierea se face, pana in 10.07.ora 19.00, prin completarea formularului disponibil aici: Formular de inscriere si achitarea avansului de 50% din contravaloarea cursului.

Cursul se achita in contul societatii Art Point Studio RO22BTRLRONCRT0503149901, deschis la Banca Transilvania, cu mențiunea Curs pictura in ulei + numele participantului.

Structura cursului:

▶ Sedinta 1-Compozitii abstracte/ Prezentarea tehnicii picturii in ulei, efecte si amestecul culorilor, experimentare si exercitii

▶ Sedinta 2-Natura statica / Tehnica traditionala- desen, compozitie, redarea volumului si a efectelor de lumina-umbra.

▶ Sedinta 3 – Peisaj/ Tehnica experimentala-desen, compozitie, experimentarea tehnicilor si a instrumentelor de lucru diferite (cutit de paleta, materiale textile, alte instrumente neconventionale)

▶ Sedinta 4 – Proiect personal-lucru dupa fotografie sau natura/ Tehnica la alegere (traditionala sau experimentala)

✅ Participantii acestui curs vor fi ghidați de către artista Sabina Elena Dragomir, doctorand in arte vizuale si absolventa a studiilor de licenta si master in cadrul Universitatii de Arta si Design Cluj-Napoca.

✅ Experienta si daruirea artistei isi vor spune cuvantul in relationarea cu participantii acestui curs. Mai multe detalii, precum si exemple de opere create de catre artista le puteti gasi aici:

Instagram si facebook.

_________________________________

Pentru informații suplimentare vă punem la dispoziție emailul nostru:

contact@artpointstudio.ro și telefonul 0753695101.

Breathe 1 2020
Breathe 1 2020
Ulei pe pânză, 60 x 60 cm - Artist Sabina Dragomir
Breathe 3 2020
Breathe 3 2020
Ulei pe pânză, 60 x 60 cm - Artist Sabina Dragomir
0
Coșul de cumpărături
  • No products in the cart.