Modelare și imprimare 3D, pentru micii creatori 6-9 ani

Home » Modelare și imprimare 3D, pentru micii creatori 6-9 ani

Cum ar fi dacă ceea ce desenează copilul tău ar prinde viață?

Cu siguranță lumea ar fi mai interesantă și mai colorată!

Acum copilul tău poate să-și creeze propriile jucării șau obiecte și să învețe modelarea și printarea 3D, chiar de la o vârstă fragedă, pentru că facem lumea 3D accesibilă și distractivă pentru toată lumea.

Nu e nevoie de abilități speciale pentru a începe.

Începem cu ceva ce ne este familiar: desenul 2D pe hârtie sau pe tabletă/ori PC, pentru a ajunge la forma 3D într-o manieră ușoară și interesantă, care să îi stârnească creativitatea.

De la schiță –  la designul modelului – la imprimarea 3D

  • Inovație în educație – Cu noile tehnologii precum printarea 3D și realitatea augmentată devenind tot mai populare, viitorul copiilor nostri și modul în care ei interacționează cu tehnologia și informația sunt într-o schimbare accelerată. Credem că toată lumea ar trebui să ia parte la această schimbare și să creeze în aceste noi paradigme.  
  • Promovează abilitățile creative de rezolvare a problemelor, îmbunătățind felul în care fac față provocărilor în procesul de învățare și în viața de zi cu zi.
  •  Modelarea 3D în combinație cu mințile creative ale copiilor, le oferă acestora un instrument ideal pentru a testa obiectele sau fenomenele care au loc în lumea din jur și a răspunde la provocări prin încercare și eroare.  
  • Crează makeri responsabili și autonomi
  • Stimulează învățarea activă și gândirea critică

Acest curs antrenează abilități de tip STE(A)M, de manipulare a tehnologiei de modelare și fabricație, precum și abilități de ideație, lucru în echipă și vorbire în public. Este un curs adaptat timpurilor noastre care oferă orientare profesională și valorizarea participanților. 

Vom folosi materiale și echipamente diverse: tablete, laptopuri (pentru cei mai măricei),  2 tipuri de imprimante 3D, filament cu o mulțime de texturi și culori, 3D Pen-uri, iar obiectele realizate vor fi luate acasă de către copii și sperăm să devină cele mai de suflet obiecte de decor ale casei.

Notă: Înscrierea este confirmată după completarea formularului de înscriere și achitarea avansului minim de 30 % din costul programului.  Programul se achită în avans, în contul Art Point Studio, RO22BTRLRONCRT0503149901, deschis la Banca Transilvania, sau prin BT Pay sau Revolut la nr. 0741609453.

În caz de neparticipare, avansul nu se returnează.

Înțelegem că timpurile sunt destul de imprevizibile, așadar, dacă ați achitat, dar nu mai puteți participa la program, vă oferim un voucher pe care să-l puteți utiliza oricând în timpul anului.

Important!

Suntem nevoiți să restricționăm numărul grupelor de copii la 6, pentru a răspunde cerințelor COVID-19 privind normele de distanță în spațiile închise.

Copiii vor fi preluați din curtea atelierului. Accesul adulților va fi restricționat în interior. 

În fiecare zi, la sosire, vom verifica temperatura și starea generală a copilului.

Vă rugăm să nu aduceți copilul la program, dacă acesta sau cineva din gospodăria dumneavoastră prezintă simptome de COVID-19.

Pentru informații suplimentare vă stăm la dispoziție la: contact@artpointstudio.ro sau telefon 0753 695 101.

Abilitatea esențială pentru supraviețuire este adaptarea! Haideți să ne adaptăm, să ținem cont de regulile de siguranță și să ne continuăm dezvoltarea abilităților și gândirea creativă!

Începem în 19 octombrie!
Pentru grupa de vârstă: 6-9 ani
Opțiuni orar:
Luni:14.30
Marți:14.30/16.30/18.30
Joi: 16.30/ 18.30
Vineri 14.30/16.30
Abonament lunar 4 ședințe 200 ron
Abonament lunar 8 ședințe 360 ron
Pentru a păstra distanțarea socială, am limitat numărul locurilor disponibile- 6 locuri /grupă
Înscrie-te aici

0
Coșul de cumpărături
  • No products in the cart.