In the name of love – online workshop

Home » In the name of love – online workshop

În luna iubirii, descoperă o nouă dragoste: pictura!

Dragostea poate lua forme diverse, dar cea mai importantă dragoste este cea față de tine însăți!

Nu vorbesc de aspecte egoiste, ci dimpotrivă. După un an în care am petrecut mai mult timp singuri decât împreună cu alții, am descoperit cât de important este să ne simțim bine cu noi înșine.

Te invit la un atelier la care poți participa din confortul casei tale, la care să aduci lumina prezenței conștiente asupra unui aspect tare frumos al personalității tale- latura artistică și creativă!

Și chiar dacă nu ai mai pictat din generală, te asigur că acea scânteie de energie creatoare există și se va bucura din plin de această experiență.

Pictura oferă o oglindă a personalității noastre, un refugiu dar și o experiență cathartică prin care ne eliberăm de ceea ce ne apasă. Și poate, reușim să ne îndrăgostim de acea latură creativă și jucăușă care iese la iveală.

Vom colabora prin programul Zoom, care ne permite să ne vedem, să punem întrebări și să împărtășim idei.

Vei fi ghidat/-ă pas cu pas în realizarea lucrărilor de către un artist plastic, dar încurajez foarte tare exprimarea liberă și adăugarea elementelor personale în lucrarea finală.

Vom realiza o pictură în acrilic pe pânză. Opțional- dacă nu ai cele necesare, te putem scuti de drumul la magazine de specialitate și îți trimitem noi tot ceea ce ai nevoie.

Acest workshop este pentru tine chiar dacă nu ai mai pictat din școală.

Oferă-ți o experiență unică, relaxantă și creativă!


Workshopul se achită în avans, în contul societății Art Point Studio RO22BTRLRONCRT0503149901, deschis la Banca Transilvania, sau prin BT Pay / Revolut la nr. 0741609453.

Pentru informații suplimentare vă punem la dispoziție emailul nostru: contact@artpointstudio.ro și telefonul 0753 695 101.

Te aștept cu drag!

Sâmbătă, 13 februarie
Ora: 16.00
Durata: 2h
Preț: 50 Ron
Locuri limitate!
Rezervă-ți locul aici:

0
Coșul de cumpărături
  • No products in the cart.