ecwd_event

Home » Event

Curs de artă figurativă

Te invitam la un curs pe care il vei simti ca pe o experienta vizuala inedita, in care arta figurativa nu va speria pe nimeni, ci va incita creativitatea si libertatea gestuala. Pentru mai multe detalii accesați link-ul acesta.

Curs desen în cărbune: portret

Din 17 Martie lansam un nou curs de desen al carui subiect este portretul (proportii, forme, volum, lumina si expresie). Tehnica de lucru va fi desenul in carbune, o tehnica care ofera o libertate gestuala mai mare atat in constructie si expresivitate cat si in redarea caracterisiticilor principale si…

Art Explorers @ Atelier 2020

Expediția Art Explorers te va purta prin foarte multe țări de pe tot globul pământesc, prin locurile și timpurile care i-au inspirat pe marii artiști ai lumii. Pentru mai multe detalii accesați link-ul acesta.

ProtoShop

Acum copilul tău poate să-și creeze propriile jucării și obiecte și să învețe despre printarea 3D! Pentru mai multe detalii accesați link-ul acesta.

Artastique

Program de petrecere creativă a timpului de după școală, pentru copii 6-14 ani. Pentru mai multe detalii accesați link-ul acesta.

0
Coșul de cumpărături
  • No products in the cart.