Curs De Artă Pentru Nivel Intermediar-Avansat

Home » Curs De Artă Pentru Nivel Intermediar-Avansat

Se adresează celor care stăpânesc deja noțiunile de bază în desen și culoare și vor să învețe pictura în ulei, tehnici mixte de desen/pictură și să dobândească încredere în realizarea compozițiilor proprii.

Pictorii moderni și contemporani au creat, prin talentul și munca lor, o lume a artei ce rivalizează, prin tematica și tehnicile folosite, prin forță și culoare, cu cea a marilor Maeștri clasici!

Cum au reușit să facă acest lucru, ce au păstrat de la Maeștrii lor și mai ales ce au descoperit nou? Ce tehnici speciale au folosit și cum s-a schimbat viziunea lor despre artă? Cum s-a schimbat arta datorită lor?

Cursul nostru de artă reface, atât prin exerciții specifice de tehnică și culoare cât și prin proiectele personale ale cursanților, parcursul marilor curente artistice, cu focus pe arta modernă și contemporană!

 Vino să afli împreună cu noi ce înseamnă să creezi ca pictor modern sau contemporan și să realizezi lucrări cu un aer proaspăt, care să însuflețească orice spațiu!

Vom parcurge 3 etape distincte în căutarea noastră artistică:

I. Primele 2 sedințe sunt dedicate introducerii în artă, unei treceri în revistă a principalelor curente artistice și a pictorilor de referință din arta modernă și contemporană. În această etapă ne vom reaminti informații legate de construcție, valorație, cromatologie și compoziție.

Exercițiile practice vor fi în desen/tehnici mixte.

II. Următoarele 4 ședințe sunt dedicate tehnicii picturii în ulei.

  • Familiarizarea cu tehnica picturii în ulei și instrumentele de lucru. 
  • Pictura pe fundal colorat
  • Pictura în straturi. Grisaille

Pictura în straturi. Glazurare

III. Ultimele 3 ședințe  vor fi dedicate proiectelor personale când vom învăța să găsim sursele de inspirație și să elaborăm propriile noastre compoziții. Vom testa diverse instrumente și materiale de lucru, vom observa diferențele dintre diverse tehnici în pictură. Vom face transfer fotografic și vom exersa tehnicile mixte, inclusiv alăturarea desenului/ picturii cu materiale prețioase cum este foița de aur.

Locurile sunt limitate și se ocupă în ordinea înscrierii!

Vino alături de un prieten si beneficiezi de un discount de 5%.

Poți să vii la propriu cu mâinile în buzunare, căci toate materialele necesare sunt oferite de către noi.(excepție face pânza pentru pictură, dar și aceasta se poate achiziționa la dimensiunea dorită, direct de la studio)

Cursul se achită integral în avans, în contul societății Art Point Studio RO22BTRLRONCRT0503149901, deschis la Banca Transilvania sau prin Revolut/ BT Pay la nr. 0741609453

Vă așteptăm!

Începem în 14 septembrie, marți, ora 18.30
Durata: 2h30m
Participare 1 ședință: 120 ron

Abonament lunar 4 ședințe: 400 ron

Abonament lunar 8 ședințe: 700 ron
Pentru a păstra distanțarea socială am limitat foarte mult numărul locurilor disponibile- 8 locuri /grupă
Vârsta: 14 ani +
Înscrie-te acum!

0
Coșul de cumpărături
  • No products in the cart.