Cine suntem?

Home » Cine suntem?

Elvira Bozga

Fondatoarea Art Point Studio este Elvira Bozga, artist plastic cu numeroase expoziții în țară, dar mai ales în străinătate.
Elvira Bozga a absolvit Universitatea de Arte și Design Cluj-Napoca, departamentul de pictură de șevalet, nivel licență și master. A activat ca profesor de arte plastice în cadrul mai multor scoli private din Cluj-Napoca si în cadrul Școlii Populare de Arte ‘Tudor Jarda’ din Cluj-Napoca, unde a predat pictura și desenul.

A beneficiat de burse de studiu Erasmus în Spania, acesta fiind motivul pentru care a înființat acest studio, inspirată de modul de predare din universitățile spaniole care oferă diverse materiale pentru a putea experimenta, pun accent pe colaborare și pe crearea unui mediu de lucru propice exprimării libere a creativității.

Colaborează cu diverse galerii și fundații internaționale care promovează arta contemporană, iar în ultima perioadă își dedică energia și abilitățile Studioului Art Point, unde vrea să creeze nu doar un spațiu dedicat artei ci și o comunitate de oameni creativi, care să se bucure de beneficiile artei.

Lisa-Maria Hosu

Lisa-Maria Hosu,a absolvit Liceul de arte plastice din Baia Mare si Universitatea de Arte și Design Cluj-Napoca, secția pictură, unde, în prezent își finalizează studiile masterale. A absovit modulul pedagogic și a făcut practică în cadrul Liceului de Arte, Palatului copiilor dar și în cadrul Școlii incluzive Cluj-Napoca prin Proiectul educațional „ Aperto”.

Fiind pasionată de terapie prin artă și de modul în care aceasta poate elimina anxietatea și blocajele pe care de le au oamenii în general, cu scopul de a-i aduce beneficiarului buna dispoziție și pentru a-i crește stima de sine, este angajată într-un program amplu de 900 de ore de studiu si practică în cadrul Centrului de sănătate mintală pentru copii și adolescenți și Centrului de adicții din Cluj-Napoca, pregătindu-se să devină Art-Terapeut.

Sabina Elena Dragomir

Sabina Elena Dragomir a absolvit studiile de licenta si de master la Universitatea de Arta si Design din Cluj-Napoca, acolo unde, in prezent, finalizeaza studiile doctorale in domeniul artelor plastice. Sabina a reusit sa exceleze in domeniul sau, participand la numeroase expozitii nationale, dar mai ales internationale, care i-au adus artistei multe reusite.

In prezent colaboreaza cu diverse galerii de arta contemporana, se implica in foarte multe proiecte si evenimente dedicate artei si continua astfel sa isi imbogateasca cercetarea artistica si sa le faca cunoscut, celor cu care impartaseste tainele artei, intregul bagaj de cunostinte pe care Sabina l-a dobandit de-a lungul anilor de studiu. Experienta si dedicarea pentru arta si frumos a artistei isi spun cuvantul in relationarea cu participantii la cursurile de arta, ajutand astfel la crearea unei atmosfere relaxante, dar in acelasi timp stimulanta si plina de creativitate.

0
Coșul de cumpărături
  • No products in the cart.