Art explorers- Spring Time

Home » Art explorers- Spring Time

Ce au în comun Newton și legile mecanicii, fizica, designul și arta?

Tabăra de primăvară Art Explorers!

Îi invităm pe cei mici la o tabără în care îmbinăm experimentele, învățarea și joaca, arta, știința și modelarea 3D pentru a crea cea mai cool tabără de primăvară!

Prima săptămână este dedicată mișcării– Vom face un salt înapoi în timp și vom descoperi legile mecanicii, vom construi diverse prototipuri de mașini și trasee pentru acestea.  Vom învăța să desenăm oameni în mișcare și vom face multe experimente mix-media care să ne suscite imaginația.

A doua săptămână o dedicăm construirii de poduri– atât practic cât și simbolic. Aici vom pune accent pe ideea de colectivitate, dezbatere, comunicare, testare. Vom modela 3D poduri și diverse costrucții. Vom deveni magicieni ai artei și vom crea diverse iluzii, perspective, artă optică.

Iar în a treia săptămână vom crea o capsulă a timpului . Vom vedea ce obiecte păstrăm și ce modificăm, care sunt elementele care ne pot ușura și înfrumuseța viata cotidiană. Vom recicla creativ, vom învăța să desenăm și să pictăm animăluțele preferate, vom face decorațiuni pentru Paște, iar în 3D vom realiza diverse obiecte utile, bijuterii și cadouri pentru cei dragi,

Așadar, indiferent dacă copilul tău este pasionat de artă, de științe sau ar vrea să își construiască obiecte, jucării sau personaje, Art explorers este tabăra în care își va crea amintiri de neuitat!

Dacă vremea va fi generoasă cu noi, vom petrece cât mai mult timp posibil și în curtea atelierului!


Purtăm mască. Respectăm regulile de igienizare. Continuăm să creăm experiențe de neuitat!


Pentru informații suplimentare, vă stăm la dispoziție la: contact@artpointstudio.ro și telefon 0753 695 101

Notă:  Programul se achită în avans, în contul Art Point Studio, RO22BTRLRONCRT0503149901, deschis la Banca Transilvania, sau prin BT Pay/ Revolut la nr. 0741609453.

Înțelegem că timpurile sunt destul de imprevizibile, așadar, dacă ați achitat, dar nu mai puteți participa la program, vă oferim un voucher pe care să-l puteți utiliza oricând în timpul anului.

Important!

Suntem nevoiți să restricționăm numărul grupelor de copii la 9, pentru a răspunde cerințelor COVID-19 privind normele de distanțare în spațiile închise.

Copiii vor fi preluați din curtea atelierului. Accesul adulților va fi restricționat în interior. 

În fiecare zi, la sosire, vom verifica temperatura și starea generală a copilului.

Vă rugăm să nu aduceți copilul la program, dacă acesta sau cineva din gospodăria dumneavoastră prezintă simptome de COVID-19.

Vă așteptăm cu drag!

12-30 aprilie
Vârsta : 6-12 ani
Locuri limitate -maxim 9
Puteti opta pentru:
🎨 program scurt 9.00-13.00
350 lei/săptămână;
(apa, ceai și gustare fructe incluse)

🎨 program lung
9.00-15.00
420 lei/săptămână;
(apa, ceai și gustare de fructe incluse)
Masa de prânz în regim catering ( 15 ron/zi)
Înscrie-te aici

0
Coșul de cumpărături
  • No products in the cart.