Art Explorers @Atelier

Home » Art Explorers @Atelier

La  Art Explorers @Atelier  ne întâlnim din nou începând din 22 iunie, la  atelierul Art Point Studio, Strada Bistriței nr. 49, să ne distrăm și să creăm împreună în următoarele variante:

•Daca îți dorești o aventură mai scurtă Art Explorers, te așteptăm în intervalul orar 9:00-13:00, pentru  350 lei/ săptămână.

•Daca îți dorești ca aventura Art Explorers să țină toată ziua, te așteptăm în intervalul orar 9:00-16:00, pentru  450 lei/ săptămână. 

Ne (re)vedem la Art Explorers @Atelier, unde vom picta și desena în aer liber, în curtea atelierului, de câte ori vremea ne-o va permite!

Înscrierile se fac la:  Art Explorers @Atelier

Copiii vor fi ghidați în aventurile creative de către trainerii noștri: Elvira Bozga și Hosu Lisa-Maria, artisti pastici cu bogată experiență pedagogică.

Notă: Înscrierea este confirmată după completarea formularului de înscriere și achitarea avansului de 20 % din costul programului.  Programul se achită în avans, în contul Art Point Studio, RO22BTRLRONCRT0503149901, deschis la Banca Transilvania.

În caz de neparticipare, avansul nu se returnează.

Înțelegem că timpurile sunt destul de imprevizibile, așadar, dacă ați achitat, dar nu mai puteți participa la program, vă oferim un voucher pe care să-l puteți utiliza oricând în timpul anului.

Pentru participarea la mai multe săptămâni consecutive sau pentru mai mulți copii din aceeași familie, vă oferim discounturi semnificative.

Tarifele nu includ masa de prânz, dar aceasta se poate asigura, la cerere, în regim catering.

Important!

Suntem nevoiți să restricționăm numărul zilnic al copiilor la 9, pentru a răspunde cerințelor Covid -19 privind normele de distanță în spațiile închise.

Primirea copiilor se face începând cu ora 8.45.

Copiii vor fi preluați din curtea atelierului. Accesul adulților va fi restricționat în interior. 

În fiecare dimineață, vom verifica temperatura și starea generală a copilului.

Vă rugăm să nu aduceți copilul la program, dacă acesta sau cineva din gospodăria dumneavoastră prezintă simptome de COVID-19.

Pentru informații suplimentare vă stăm la dispoziție la: contact@artpointstudio.ro sau telefon 0753 695 101.

Abilitatea esențială pentru supraviețuire este adaptarea! Haideți să ne adaptăm, să ținem cont de regulile de siguranță și să avem o vară de neuitat la Art Explorers!

0
Coșul de cumpărături
  • No products in the cart.