Ne-am gândit cât de mult ne bucurăm atunci când primim un cadou hand made și cât de mult apreciem aceste daruri, așa că, de ce să nu fim noi cei care oferim aceste bucurii celor dragi?

Vă așteptăm cu entuziasm să intrăm împreună în atmosfera sărbătorilor de iarnă și să le oferim celor apropiați cele mai frumoase, creative și surprinzătoare cadouri!

Durata workshop-ului va fi de circa 2 ore jumate ,timp în care veți primi toate îndrumările necesare pentru a realiza pictura de la artiștii noștri plastici.  Așadar, cunoștințele anterioare în domeniul artelor plastice nu sunt necesare pentru a participa la acest atelier.

Haide doar cu bună dispoziție, poftă de joacă cu culorile și dorință de a experimenta ceva nou și vei fi surprins/-ă de creativitatea de care poți da dovadă!

Formularul de înscriere este disponibil aici.

_______________________________

Vârsta minimă de participare: 15 ani

Data desfășurării workshop-ului: 5 decembrie

Ora: 19.00

Durată: 2,5 ore

Costul workshop-ului: 100 ron

Toate materialele necesare sunt oferite de către atelier.

Taxa de participare se achită până în data de 3 decembrie, odata cu inchiderea înscrierii, în contul societății Art Point Studio RO22BTRLRONCRT0503149901, deschis la Banca Transilvania.

Înscrierile se fac, până în 3 decembrie , prin formularul disponibil aici.

_____________________________________

 Locurile sunt limitate!

Pentru informații suplimentare vă punem la dispoziție emailul nostru: contact@artpointstudio.ro  și  numerele 0753695101; 0741609453;      

Vă așteptăm cu drag!