Înscrierile se fac, până în 27 ianuarie 2020, prin formularul disponibil aici:

Lansăm acest curs din dorința de a vă oferi ocazia de a lua primele contacte cu arta și de a descoperi inspirația creativă a artei moderne și contemporane!

Dacă nu ați mai pictat până acum și vă doriți să încercați această experiență, acest curs vă va ajuta să descoperiți plăcerea de a picta! Vom începe cu bazele picturii și vom oferi explicații cât mai clare și usor de urmat, astfel încât să vă simțiți confortabil la fiecare ședință.

Acest curs se va raporta la curentele de artă modernă și la artiști contemporani precum Wangechi Mutu, Enzo Cucchi, Justin Mortimer, Daniel Richter și mulți alții. Împreună ne vom lăsa surprinși de creativitatea care zace în noi și vom descoperi plăcerea de a picta!

Vă așteptăm cu entuziasm să treceți pragul atelierului nostru și să experimentăm împreună!

Cursul va avea 3 etape de desfășurare:

  1. Întâlnirea și familiarizarea cu mediul 5 ședințe– în această etapă vom face cunoștință cu suporturile și materialele de lucru, cu informații legate de construcție, valorație, cromatologie și compoziție. Vom descoperi desenul în creion, cărbune și pastel, contrastele cromatice, colajul și pictura în acrilic.
  2. Zona experimentelor 4 ședințe –Vom face experimente în spațiul plastic, vom testa diverse instrumente și materiale de lucru, pentru a observa diferențele dintre diverse tehnici în pictură, și pentru a învăța să elaborăm compoziții după diverse surse de inspirație (fotografii, picturi celebre, etc.). Vom face sgraffito, transfer fotografic și vom vedea cât de fascinant e să ne folosim de un microscop în explorarea noastră, acest mediu fiind o sursă nelimitată de inspirație!
  3. Proiectele personale 3 ședințe –În această etapă, vom fi  pregătiți să începem proiectele personale! Vom ști cum să găsim sursele de inspirație, vom cunoaște noțiuni de bază în cromatologie și compoziție, așa că….vom putea începe  realizarea proiectelor personale! Acestea vor consta în câteva picturi concepute de voi. Vă vom oferi îndrumări de câte ori va fi necesar!

Structura cursului o găsești aici.

Vârsta minimă pentru participare: 14 ani

Grupa 1: din 29 ianuarie, în fiecare miercuri, de la ora 19.00 -21.00

Grupa 2: din 31 ianuarie, în fiecare vineri, de la ora 10.00-12.00

Durată:2 ore/ sesiune ( 12 sesiuni) + expoziție

Locație: Art Point Studio, Str. Bistriței, nr. 49, Cluj-Napoca

Costul total al cursului: 840 ron

Pentru fiecare persoană în plus înscrisă vei beneficia de o reducere de 5%.

Toate materialele necesare sunt oferite de către atelier, excepție face pânza de pictură pentru lucrările finale ( pentru cine dorește să lucreze pe pânză).

Pentru că ne dorim ca arta să fie accesibilă pentru toată lumea, modalitatea de plată a cursului va fi  50%  avans și 50% până în a 5-a săptămână de curs.

Cursul se achită în contul societății Art Point Studio RO22BTRLRONCRT0503149901, deschis la Banca Transilvania cu mențiunea Curs Artă contemporană + numele participantului

Înscrierile se fac, până în 27 ianuarie 2020, prin formularul disponibil aici:

Locurile sunt limitate și se ocupă în ordinea înscrierii.

Cursul va fi sustinut de catre artista Hosu Lisa-Maria, în prezent masterandă în cadrul UAD Cluj-Napoca,  cu sprijinul fondatoarei Art Point Studio- artist vizual Elvira Bozga.

Pentru informații suplimentare vă punem la dispoziție emailul nostru: 

contact@artpointstudio.ro și telefonul  0753695101.


O descriere a cursului și imagini din timpul cursurilor sau expozițiilor noastre sunt disponibile pe site-ul nostru: www.artpointstudio.ro


Vă așteptăm cu drag!

Echipa Art Point Studio