Cursul de desen este destinat copiilor cu vârsta între 7-13 ani.

Cursurile de desen pentru copii au o durată limitată doar de nivelul la care dorește copilul să ajungă și au loc pe întreaga durată a anului școlar.

Ne propunem un curs de desen foarte structurat, în care vom începe de la elemente și forme simple, vom continua cu observarea formelor din natură și a animalelor și vom ajunge la desenarea figurii umane și la crearea de animale fantastice și compoziții proprii.

Cursul de desen ajută copiii de toate vârstele să deseneze realist, oferindu-le reperele vizuale necesare. Orice copil, în jurul vârstei de 7-8 ani, simte nevoia să redea cu cât mai mare acuratețe obiectele și mediul înconjurător, iar reușita în acest proces afecteaza pozitiv nivelul încrederii în forțele proprii, reflectându-se și în alte domenii din viață.

Desenul este o artă în sine, dar constituie în acelaşi timp şi punctul de pornire, baza picturii, deoarece prin observarea liniilor, formelor, luminii şi umbrelor, ne obişnuim ochii să surprindă detaliile, proporţiile şi ne exersăm coordonarea creier-mână.

Pe parcursul cursului vom învăţa noţiuni de paginaţie, construcţie, perspectivă, compoziţie şi valoraţie, ne vom familiariza cu notiuni de Istoria Artei, studiind si operele maestrilor.

Vom experimenta diverse tehnici de lucru, care să ne stimuleze creativitatea: creioane grafice și creioane colorate, cărbune, sanguină, pastel cretat și pastel de ulei, creioane acuarelabile, markere, tehnici mixte, monoprint, colaj şi desenul în pensulă având ca suport hârtia.

Se poate opta pentru:

1 sedinta: 1,5 h (90 min) Pret: 50 ron/ sedinta sau 4 sedinte consecutive cu abonament redus : 150 ron.

Toate materialele necesare sunt incluse în prețul de participare.

Locurile sunt limitate! Art Point Studio își rezervă dreptul de a fotografia și a promova lucrările realizate de participanții la curs, în scop publicitar, pe durata cursului și după. Pentru mai multe informații: contact@artpointstudio.ro