Înscrierile se fac, până în 28 ianuarie 2020, prin formularul disponibil aici.

Din 30 ianuarie, te invitam la un curs pe care il vei simti ca pe o experienta vizuala inedita, in care arta figurativa nu va speria pe nimeni, ci va incita creativitatea si libertatea gestuala.

Prin exercitii de desen, studii dupa model viu sau interpretari ale picturilor consacrate din istoria artei, prin desen in carbune sau pastel si pictura in culori de apa, vom parcurge impreuna pasii spre o intelegere si o redare a realitatii. Chiar daca acest curs se axeaza pe exercitiile de redare a volumetriei si a constructiei corecte a obiectelor/personajelor, trainerul va incuraja cursantii sa surprinda formele si miscarea, sa redea echilibrul si atmosfera din operele lor in ritmul personal al fiecaruia.

Acest curs este dedicat atat incepatorilor, celor care isi doresc completarea cunostintelor artistice deja acumulate, dar si celor care isi doresc sa exploreze arta figurativa si sa descopere corpul uman din simpla placere si curiozitate.

Intregul parcurs plin de surprize se va concretiza printr-o expozitie de final, o adevarata experienta artistica de la cap la…picioare!

La finalul cursului, Art Point Studio organizeaza pentru participanti o expozitie de grup.

Vârsta minimă pentru participare: 15 ani

Data începerii: 30 ianuarie 2020

Durată: 3 h/ sesiune ( 10 sesiuni)

Locație: Art Point Studio, Str. Bistriței, nr. 49, Cluj-Napoca

Costul total al cursului: 1.100 ron

Pentru elevi/studenti/pensionari: 1.000 ron

Pentru fiecare persoană în plus înscrisă vei beneficia de o reducere de 5%.

Pentru că ne dorim ca arta să fie accesibilă pentru toată lumea, modalitatea de plată a cursului va fi 50% in avans si 50% până in a 4-a săptămână de curs.

Toate materialele necesare sunt puse la dispozitie de catre Art Point Studio, excepție face pânza de pictură pentru lucrările finale ( pentru cine dorește să lucreze pe pânză).

CEI CARE ACHITA INTEGRAL CURSUL PANA LA DATA DE 29 IANUARIE 2020, VOR BENEFICIA DE O REDUCERE DE 10%. ( reducerile nu se cumulează)

Cursul se achita in contul societatii Art Point Studio RO22BTRLRONCRT0503149901, deschis la Banca Transilvania, cu mențiunea Curs Arta Figurativa+ numele participantului

Înscrierile se fac, până în 28 ianuarie 2020, prin formularul disponibil aici.

Locurile sunt limitate și se ocupă în ordinea înscrierii.

Participantii acestui curs  vor fi ghidați de către artista Dragomir Sabina Elena, absolventa a studiilor de licenta si master a Universitatii de Arta si Design Cluj-Napoca, iar experienta si daruirea artistei isi vor spune cuvantul in relationarea cu participantii acestui curs. Mai multe detalii, precum si exemple de opere create de catre artista le puteti gasi aici:

https://www.instagram.com/sabinaelenadragomir/

https://www.facebook.com/sabinaelenadragomir/

_________________________________

Pentru informații suplimentare vă punem la dispoziție emailul nostru:

contact@artpointstudio.ro și telefonul 0753695101.

O descriere a cursului și imagini din timpul cursurilor sau expozițiilor noastre sunt disponibile pe site-ul nostru: www.artpointstudio.ro

Vă așteptăm cu drag!

Echipa Art Point Studio