Vă anunțăm cu bucurie că între  6 – 12 ianuarie 2020, organizăm ediția de iarnă a taberei de artă pentru copii!

Art Explorers se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 5 și 14 ani.

Programul nostru va fi zilnic între orele 09:00-13:00.

Activitățile desfășurate vor fi:

• Pictură și desen cu diverse subiecte: peisaj, animale și personaje în tematica anotimpului;

• Activități de modelaj;

• Tehnici de artă mixte și experimente;

Info: contact@artpointstudio.ro

Înscrierile se pot face aici până în data de 3 ianuarie ora 12:00.

Aici găsiti școala de artă în care ne vom dezvolta abilitățile plastice, de comunicare, scriere creativă, vizuală, de socializare, ne vom distra și ne vom face prieteni noi!

Educația plastică ne învață să vedem totul în jur într-o lumină mai frumoasă, ne ajută să ne găsim noi modalități de exprimare și comunicare, iar reușita în acest domeniu atât de intim legat de sufletul omului, contribuie mult la creșterea încrederii în forțele proprii, reflectându-se și în alte domenii din viață.

Așadar, vom exersa desenul, pictura, pictura colaborativă, colajul, mixed-media, vom face cunoștință cu Maeștii Artei și vom explora tehnicile pe care le foloseau aceștia în realizarea capodoperelor,

Programul se adaptează în funcție de vârstele și caracteristicile copiilor înscriși.

• programul scurt: 9-13 ► 250 ron/ săptămână sau 60 ron/ zi

Toate materialele necesare activităților, apa plata si fructe sunt oferite de catre organizatori.

La înscrierea mai multor copii care fac parte din aceeași familie, se va aplica un discount suplimentar de 5%, calculat la suma totală de plată.

Înscrierea este validată după completarea formularului de înscriere și achitarea avansului. Pentru rezervarea locului se percepe un avans de 100 RON din costul programului. Avansul nu se returnează în caz de neparticipare.

Formularul de înscriere îl găsiți aici.

Informații suplimentare: contact@artpointstudio.ro

Vă așteptăm cu drag!

__________________________

Adresa: Art Point Studio, Strada Bistritei, nr. 49, Cluj-Napoca

Partener media: I Like Cluj

___________________

Copiii vor fi ghidați în aventurile creative de către Lisa-Maria Hosu, absolventă a Liceului de arte plastic din Baia Mare si a Universității de Arte și Design Cluj-Napoca, secția pictură.

Lisa-Maria a absolvit și modulul pedagogic, iar în prezent urmează studiile de Masterat în cadrul aceleiași universități.

Consecutiv, continuă un program amplu de 900 de ore de studiu si practică, pregătindu-se în Art Terapie și de către fondatoarea Atelierului Verde Cub și Art Point Studio- Elvira Bozga.

Elvira Bozga a absolvit Universitatea de Arte și Design Cluj-Napoca, departamentul de pictură de șevalet, nivel licență și master, a beneficiat de burse de studiu Erasmus în Spania, este artist plastic la Bozga Elvira Art, având numeroase expoziții în țară și străinătate.

A activat ca profesor de arte plastice în cadrul mai multor scoli private si în cadrul Școlii Populare de Arte ‘Tudor Jarda’ din Cluj-Napoca, unde a predat pictura și desenul.

____________________

Așa cum Punctul este elementul de bază în studierea artei plastice, dar poate reprezenta și centrul de interes într-o compozitie plastică, Art Point Studio își dorește să devină un punct de referință pentru însușirea abilităților artistice și un spațiu de promovare a tinerilor artiști.

Art Point Studio s-a născut din plăcerea de a împărtăși din tainele artei plastice și din dorința de a creste nivelul de educatie artistică prin oferirea unui context de învățare a fundamentelor desenului, picturii, cunoștințelor de Istorie a Artei și de experimentare a acestora într-un mediu care să susțină creativitatea.

Atelierul se propune ca un spatiu pentru exprimarea liberă a creativității, fără presiunea greșelilor, notelor sau examenelor, destinat atât copiilor si adolescentilor care doresc să-si dezvolte potentialul creativ si să realizeze portofolii pentru admitere la liceu/ facultate, dar si adultilor care simt că a venit în sfârșit momentul să-și împlinească aspirațiile creative, să experimenteze și să se joace cu culorile și să descopere o nouă modalitate de comunicare prin artă.